Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.236.216.93 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Bert en Gerdien Smeenk Bert en Gerdien Smeenk schreef op 24 september 2018 om 12:08:
In september een weekje op de camping gestaan. Vriendelijk ontvangen door Petra. Kregen uitleg en rondleiding over de camping. Mooi sanitairgebouw met ontspanningsruimte met een lading leesboeken, een map voor fietstochten en wandeltochten, en voor wie daar behoefte aan heeft, een tv. Mooie ruime plekken voor de caravan/tent met uitzicht over het boerenland. Heerlijk gefietst in de omgeving. Wil je naar de "grote stad", Zutphen Deventer en Apeldoorn liggen dicht in de buurt. Een camping om nog eens terug te komen. Dank aan Petra en Peter.
Martin Wichink Martin Wichink schreef op 21 augustus 2017 om 17:51:
Drie weken mochten wij verblijven op deze prachtige locatie. Een heerlijke plek om tot rust te komen, maar ook om te fietsen en wandelen naar alle vier windstreken via prachte knooppuntenroutes. Sanitair werd prima onderhouden. Leuke gemeenschapsruimte, maar ook ruimte om een spelletje te doen. Bedankt Peter, Petra en natuurlijk ook Joke.
Ben Ben schreef op 16 juli 2017 om 03:12:
In juli 2017 anderhalve week in Klein Erve verbleven. Het verblijf was aangenaam :de vakantiewoning is erg functioneel en ook smaakvol ingericht. De service van de gastvrouw en -heer is prima! Liefhebbers van natuur en landschap kunnen in de fraai gestoffeerde omgeving, op loop- en fietsafstand, volledig aan hun trekken komen! Zeker voor herhaling vatbaar!
Rikie en Johan Welberg Rikie en Johan Welberg schreef op 29 juni 2017 om 18:28:
We hebben bijna 3 weken op deze heerlijke, rustige camping gestaan. Hebben genoten van de mooie grote plek, de vele schaduwplekjes met het warme weer, het fijne toiletgebouw, de mooie recreatieruimte die de gasten geboden wordt. Verder kun je hier in de omgeving mooi fietsen en veel zien. Petra en Peter bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen en misschien tot ziens. Johan en Rikie Welberg
John en Monique Tonen John en Monique Tonen schreef op 23 september 2016 om 08:29:
In augustus weekje heerlijk genoten in klein erve. Van alle gemakken voozien, map met fietstochten en uitjes aanwezig, alles keurig verzorgd, prachtige omgeving. Tip: koffie en thee schenkerij de hommel