KAMPEREN, nu even anders …

KAMPEREN, nu even anders …

HALLO!!  

We zijn dit jaar zeer aarzelend van start gegaan. CoVid-19 hakt erin, bij iedereen.
Lang getwijfeld of we open konden-wilden-mochten gaan. Na de beslissing van de Veiligheidsregio hebben we besloten beperkt op te gaan: Wel het terrein beschikbaar stellen, maar geen sanitaire voorzieningen te openen. Ook de recreatieruimte/huiskamer ging niet open. En de 1.5 meter etc moet ineens acht gehouden worden. En al die andere regels die de overeid voor onze gezondheid heeft ingesteld.. Op 15 juni zijn we terug naar “normaal”. Wat dat normaal inhoud? Een ding is zeker. en is niet meer als voorheen. En logisch.

Wat wij in ieder geval voor staan is de eigen verantwoordelijkheid van de kampeerder op dit terrein. Die gedraagt zich met respect naar de andere kampeerders en naar de beheerders. Regels zijn gesteld, even lastig maar voor de gezondheid van uzelf, de medekampeerders en de beheerders. We verwachten dat men elkaar op een vriendelijke manier bij de les houd en bovenal dat degene die een kleine correctie krijgt deze met eer incasseert en zich erna gaat gedragen.

Wat dat betreft is het op het terrein gelijk aan erbuiten. U krijgt extra huisregels uitgereikt bij aankomst en u dient zich daar uiteraard aan te houden.

Voor de rest is het aan U CoVid-19 vrij te recreeren en geen overlast te veroorzaken aan anderen.

We willen graag ons terrein delen met rustzoekers en ruimte genieters. U dus.

Hierbij een kleine impressie van onze trots, het sanitairgebouw. Op de pagina met foto’s onder Sanitair staan meerdere foto’s van het resultaat. U wordt verwelkomd in volledig nieuw gebouw met een urinoir, 3 hang-toiletten en een sanitair ruimte met 2 douchecabines, een badkamer met douche, toilet en wastafel, 2 afsluitbare wasruimtes en een grote wasruimte specifiek voor en met zeer kleine kinderen. Ook voor de kleinere onder ons is een aparte wasruimte gemaakt. Daarnaast staan in deze ruimte een wasmachine, een magnetron, een centrifuge en is er de mogelijkheid tot handwasjes.

Het vernieuwde sanitairgebouw en de recreatieruimte zijn voorzien van (vloer-)verwarming waardoor het in de randen van het seizoen ook aangenaam verpozen is. Buiten zijn onder een afkapping 2 aparte afwas plekken. Het afval (scheidings‐) plein is aangepast en iets meer bij de tijd gemaakt. De fietsenstalling heeft een eigen (zij) ingang in de stal en er zijn nu 16 oplaadpunten voor fietsen…

Ook is er speciaal voor de tent‐ers onder ons, een ruimte gecreëerd, met een vuurplaats, die onder toezicht van de beheerder voor verwarmende momenten kan zorgen.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.