KAMPEREN, even niet …

KAMPEREN, even niet …

Her kampeer seizoen is voorbij. Voor sommige helaas, voor andere is het wel prima zo. En als je dan toch nog wilt kamperen, dan worden de neuzen van de auto’s richting zuid Europa gezet en genoten van een paar zonnestralen in Spanje of verder.

We gerichten ons nu weer op het grote onderhoud van het terrein. Vooral de nu al uitstekende grasmat zal een verjongingskuur ondergaan, om weer de komende jaren strak en groen voor de kampeerder klaar te liggen. Uiteraard zal het sanitair en het gebouw een grondige schoonmaakbeurt krijgen en wordt de “huiskamer” weer netjes gemaakt.

We zullen weer zichtbaar zijn alle SVR beurzen.

* 8 FEBRUARI in ‘S-HERTOGENBOSCH
Locatie: Brabanthallen,  Diezekade 2, 5222 AK  ‘s-Hertogenbosch

* 15 FEBRUARI in HARDENBERG
Locatie: Evenementenhal, Energieweg 2, 7772 TV  Hardenberg

* 22 FEBRUARI in VIJFHUIZEN
Locatie: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB  Vijfhuizen

* 29 FEBRUARI in LEEUWARDEN
Locatie: WTC Expo, Heliconweg 52, 8914 AT  Leeuwarden

Wellicht dat we elkaar daar (weer) zullen ontmoeten.

We willen graag ons terrein delen met rustzoekers en ruimte genieters. U dus.

Hierbij een kleine impressie van onze trots, het sanitairgebouw. Op de pagina met foto’s onder Sanitair staan meerdere foto’s van het resultaat. U wordt verwelkomd in volledig nieuw gebouw met een urinoir, 3 hang-toiletten en een sanitair ruimte met 2 douchecabines, een badkamer met douche, toilet en wastafel, 2 afsluitbare wasruimtes en een grote wasruimte specifiek voor en met zeer kleine kinderen. Ook voor de kleinere onder ons is een aparte wasruimte gemaakt. Daarnaast staan in deze ruimte een wasmachine, een magnetron, een centrifuge en is er de mogelijkheid tot handwasjes.

Het vernieuwde sanitairgebouw en de recreatieruimte zijn voorzien van (vloer-)verwarming waardoor het in de randen van het seizoen ook aangenaam verpozen is. Buiten zijn onder een afkapping 2 aparte afwas plekken. Het afval (scheidings‐) plein is aangepast en iets meer bij de tijd gemaakt. De fietsenstalling heeft een eigen (zij) ingang in de stal en er zijn nu 16 oplaadpunten voor fietsen…

Ook is er speciaal voor de tent‐ers onder ons, een ruimte gecreëerd, met een vuurplaats, die onder toezicht van de beheerder voor verwarmende momenten kan zorgen.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.