Algemeen

Algemeen

 

Een Hartelijk welkom, uiteraard.

De Camping Erve de Weijenberg
Deze rustige, stille, gezellige, bescheiden maar bovenal comfortabele camping ligt in een prachtig stukje IJsselvallei. Randje Veluwe, randje Achterhoek. Dus the best of both worlds: bosjes, weide en coulissenlandschap. Hier en daar een stroompje of een echte beek, een plas of een meertje en prachtig stukje natuurgebied.

Op een oude dekzandrug, ontstaan in de ijstijd, ligt onze trots: Camping Erve de Weijenberg. En dat willen we graag met u delen. Dus wees welkom!!

 

 

Klein Erve

Ons gastenverblijf Klein Erve is afgelopen periode een heerlijk vertrekpunt geweest voor die verblijver, die net even iets meer wilde. Omdat Klein Erve het gehele jaar gebruikt kan worden, is het ook voor de periode buiten de camping openstelling een heerlijke plek om te genieten van de omgeving, de natuur en de steden in de koudere periode.
Ons gastenverblijf biedt verblijfsmogelijkheid voor 2 personen (eventueel met een klein kind). Voor meer info: “http://kleinerve.nl” klik hier

Groet….. p e t e r

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.