Duurzaamheid

Duurzaamheid

Erve de Weijenberg is een absolute voorloper geworden als het gaat over het duurzaam omgaan met de omgeving. Zo liggen er 28 zonnepanelen op de schuur van Klein Erve, 40 zonnepanelen op de kapschuur van de camping. De elektriciteitsvoorziening van de camping, Klein Erve en gezamenlijke gebouwen is hiermee afgedekt.
Daarnaast zijn er 3 zonnecollector-panelen op de sanitair schuur gelegd, die zorgen voor de warmwatervoorziening van het sanitairgebouw van de camping. Deze voorziening verwarmt ook de vloerverwarming in het sanitairgebouw mede op.

Ook van de gasten verwachten we een bijdrage in het streven naar een duurzame camping. Samen met de gasten trachten zoveel als mogelijk het afval te scheiden en als zodanig aan te bieden aan de verwerkers.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.